Bombay Flying Club

Bombay Flying Club

Rykende ferske filmer fra workshop!

Trondheim Dokumentarfestival arrangerer i samarbeid med fotojournalistutdannigen ved Høgskolen i Oslo workshop med Bombay Flying Club under festivalen. Bombay Flying Club er et fotobyrå som har spesialisert seg på korte multimediafortellinger. Byrået har vunnet flere priser i prestisjetunge konkurranser som Emmy, World Press Photo og Picture of the Year. De arbeider med klienter over hele verden, blant annet New York Times, Time Magazine og Los Angeles Times.

Studenter ved Høgskolen i Oslo og flere av Trondheims beste fotografer vil under festivalen lage korte dokumentarfortellinger. Disse rykende ferske filmene vil bli vist samlet på Cinemateket i Nova Kino.

Trackbacks for this post

  1. NRD på kino | Nidaros Roller Derby

Comments are now closed for this article.